Nå som det begynner å bli kaldt og mørkt om kveldene trenger vi å ha det ekstra koselig inne. Hvert år arrangeres det til høstlunsj før studentene går ut i høstferie og vi arrangerte langbord i lunsjsalen der alle tok med hver sin rett. Til dette måtte den riktige stemningen på plass, og studentene ble sendt ut på oppdrag for å finne dekorasjon og pynt til bordene.

Studentene startet med å hente inn inspirasjon for å lage et konsept, før de gikk ut  for å handle. Temaet for lunsjen var å få naturen inn og det kom tydelig frem etter at  studentene hadde kommet tilbake fra utflukten.

Tilbake kom de med store grener og løv som hadde falt ned i nydelige friske høstfarger, store fyldige grener med bær og høstløv som de spredte utover bordet. Til og med serviettene fikk en fargerik dekorasjon! Vi tente lys og og koste oss med masse natur rundt oss.

Hvorfor bruke mye penger på pynt når man helt enkelt kan hente det i hagen?

Ut mot mot cafégården har vi et spisebord og det måtte selvfølgelig også dekoreres. Studentene kom med hver sine idéer og sammen lagde de et nydelig høstbord.

Løv annrettet i lysholderne. Kreativt og nydelig fargespill!

Grener hengt i taket, som blir et blikkfang for seg selv!

Tenk så mye fint vi finner ute som vi kan bruke til å få litt farge inn i hjemmet!

Og ikke minst rimelig og bærekraftig, tenk så mye pynt som blir kjøpt og så kastet etter sesongen er over. Derfor valgte vi å ta noe fra naturen i stedet for å kjøpe inn masse nytt til vår høstdekorasjon.

En av studentene våre reiste ut og kjøpte lim og glitter, og forvandlet løv til lekker dekorasjon som holder fargen i hele høstferien og enda lenger.

Kjøp lim og glitter og fargelegg løvene med nydelige farger. Lekkert, enkelt og et blikkfang på bordet når det er grått og trist ute.

Hvis du har lyst til å se mer, så ta en titt inn i vårt utstillingsvindu i Storgata 10, der får du sett spisebordet og enda mer. Her skal det skje mye i månedene frem til jul!

Håper alle får en fin høstferie!

Hilsen oss på Norges Interiørskole.