Karriere

Du har mange alternativer etter å ha gått på Norges Interiørskole.

Studiet gir muligheter for jobb innenfor en rekke bransjer, samt mulighet for videreutdanning på høyskoler. Du kan blant annet jobbe på arkitektkontor, som selvstendig næringsdrivende, i tekstil- og møbelforretning, som teknisk tegner, sammen med eiendomsmeglerfirmaer, style boliger, stands og showroom. Du kan også jobbe med å tegne løsninger for hotell, serveringsteder og andre offentlige bygg.

Et av fagene vi tilbyr er teknisk tegning, der du vil mestre AutoCAD som brukes av arkitektfirmaer, for å tegne plantegning og isometri. AutoCAD brukes innenfor mange fagfelt og ikke bare interiør og arkitektur.

Etter teoretiske og praktiske prosjekter som blir tildelt i løpet av de to skoleårene, vil du oppnå god erfaring innenfor feltet og et portefølje med dine resultater, som gjør at en står sterkere når en kommer ut i arbeidslivet.

Studiet gir 120 fagskolepoeng og mulighet for videreutdanning på en rekke høyskolestudier. Der du blant annet kan videreutdanne deg i utlandet, for å oppnå en bachelor eller en master.

Kontakt

E-post: ni@norgesinteriorskole.no

Telefon: 92 80 02 94

Org nr: 997 067 703

Sosiale medier
Webutvikling og design: Sveum Design