I slutten av August hvert år reiser vi til Oslo Design Fair. Dit drar vi for å få inspirasjon, få nye impulser og komme i kontakt med nye aktører i designverdenen, vi får se og prøve ut nye og innovative løsninger for både boliger og offentlige rom.

Der er det alltid masse spennende utstillinger, vi får innblikk i nye designprosjekter og kan gå i time etter time uten å gå forbi samme utstilling to ganger. Denne dagen var det faglig program fra start til slutt, vi fikk høre om nye trendtendenser og inspirasjon til å være mer nytenkende. Samtidig kunne vi gå rundt på messa og forelske oss i alle de spennende nyhetene som har kommet.

Årets tema var «Rethink», med fokus på varighet og gjenbruk. På Norges Interiørskole har vi stort fokus på å være miljøbevisste og våre studenters arbeid vurderes alltid ut i fra krav til kvalitet og miljø. Vi er veldig glad for at det settes fokus på bærekraftighet.

Utstillingen til Fredericia. Veldig yst og lett, men samtidig i solid kvalitet. Og tenk å ha en så stor og flott fiolinfiken hjemme i stua!

Kombinasjonen mellom sort og sterke kontrastfarger, var en gjenganger på messa. Kanskje alle burde vurdere å våge litt mer farger hjemme?

 

 

 

Filipiniana er en utstiller vi ser hvert år på samme sted inne i hallen. Inne på standen dems er det flott englemusikk og lun stemning. Her er det mye vairert utvalg og noe for enhver smak når man går litt innover.