Norges Interiørskole er en 2- årig fagskole i interiør og holder til på Gjøvik.

Skolen er stedbasert og studentene får tett oppfølging i den daglige undervisningen.

Skolen har opprettet eget interiørarkitektkontor som tar imot eksterne kundeoppdrag. Studentene vil få praksis i kundebehandling og forskjellige interiøroppdrag.

Dette gir store praktiske muligheter til de relaterte fagene som eksterne oppdrag kan gi.

Skolen har et nært samarbeid med næringslivet og det engasjeres fagpersoner som forelesere i blant annet produktkunnskap.

I 2-studieår 4 semester er det planlagt studietur til Roma.

Norges Interiørskole ledes av innendørsarkitekt Grethe Ericsen på Gjøvik.

OBS. Studentene har egne bærbare PC. (ikke Mac)

Om Gjøvik by

Med sine 30000 innbyggere er Gjøvik Opplands mest folkerike kommune og er sentralt plassert på Østlandet. Gjøvik er ledende innen industri, handel og et senter for høyere utdanning. Her har man det største handelsstedet målt i omsetning og har flest studieplasser mellom Oslo og Trondheim og har etter hvert blitt en betydelig studentby. I Januar 2016 ble Gjøvik utnevnt til å bli en universitetsby.

Her kan du lese mer om Gjøvik